Biografie

Ik ben op 19 oktober 1998 in Voorburg geboren. Toen ik 13 was, zat ik in de derde klas van het Picasso Lyceum en kroop ik voor het eerst achter een drumstel. Ik was verkocht, kreeg een proefles voor Sinterklaas cadeau en sindsdien zijn drummen en muziek mijn grootste passie. Ik heb 6 jaar les gekregen bij Senne Bergsma, tegelijkertijd ook een jaar daarvan bij Ruben van der Velde. Zoekende naar een nieuwe inspiratiebron kwam ik bij Peter Doppen terecht, van wie ik nog regelmatig les heb. Na een paar weken drumles nam ik mijn eerste drumvideo op, een jaar later werd ik aangenomen voor Caspios (schoolband Picasso Lyceum) en slechts een paar weken daarna werd ik uitgenodigd om bij een coverband te komen spelen. Vanaf dat moment doe ik wat ik het allerliefste doe: muziek maken. Naast drums speel ik ook gitaar en basgitaar. Daarnaast duik ik af en toe de studio in om aan mijn eigen nummers te werken of om video’s op te nemen.

Tijdens de drumlessen van Ruben van der Velde ontstond mijn interesse voor producen, sound engineering en de studio in het algemeen. In november 2017 had ik mijn eerste klus als live geluidstechnicus en inmiddels ben ik regelmatig te vinden achter de licht- en mengtafel.

Lesgeven is iets wat ik altijd al interessant heb gevonden. Ik vind het bijzonder om een inspiratiebron te kunnen zijn voor mijn leerlingen, hen te zien ontwikkelen en groeien en hier onderdeel van te zijn.

Ik wil niets anders dan muziek maken, met muziek bezig zijn, de diepte ingaan, ervaringen opdoen, ge├»nspireerd worden en nieuwe dingen ontdekken, uitproberen en leren. Daarom heb ik in oktober 2018 besloten om volledig voor mijn droom te gaan: een leven van, in en omringd door muziek. Sinds 2019 is mijn onderneming ‘Rolling Beats’ een feit!

Bent u geïnteresseerd in drumlessen, heeft u een geluidstechnicus nodig of bent u op zoek naar een drummer? Dan hoor ik graag van u!