Bands/Projecten

Sinds ik een jaar drum ben ik actief in verschillende bands en heb en doe ik meerdere projecten, opnames en invalklussen.


Current: is een Leids-Haagse rockformatie. Wij zijn in 2017 begonnen als Slash Tribute en al snel hadden we een repertoire opgebouwd dat bestond uit covers van o.a. Slash/Guns N’ Roses, Metallica, Guano Apes, Muse, Paramore en AC/DC. Na een aantal optredens als coverband zijn wij in mei 2018 begonnen met het schrijven van eigen nummers. De diversiteit binnen de band zorgt voor een breed palet aan inspiratie wat leidt tot gevarieerde en pakkende songs. Het album ‘Broken Record’ zal in 2019 worden uitgebracht.
Facebook
Instagram
YouTube
Soundcloud

Ignited: begon als schoolband ‘Caspios’ van het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Naast schoolgerelateerde optredens speelde ik met Caspios (in verschillende samenstellingen) ook op tv, de radio en op verschillende evenementen en festivals in en rondom Zoetermeer. Zo stonden we o.a. in het Paard van Troje, Bitterzoet en op het Bevrijdingsfestival Zoetermeer. Ook zijn er in deze periode drie keer studio-opnames gemaakt. Het werd zo’n hechte vriendengroep dat wij na onze eindexamens besloten om bij elkaar te blijven, om zo onze passie en liefde voor muziek met elkaar te kunnen delen. Met een vernieuwd repertoire en een nieuwe naam hebben we in mei 2019 voor het eerst sinds 1.5 jaar weer opgetreden met een vernieuwd repertoire van energieke, strakke en bekende covers van o.a. Paramore, Living Colour, BlØf en Bruno Mars. Naast de covers zijn we eigen nummers aan het schrijven en produceren.

Daarnaast speelde ik met Theaterorkest 10 uitverkochte voorstellingen van Jesus Christ Superstar in Openluchttheater Buytenpark, verzorgden we de muzikale invulling van de nieuwjaarsreceptie 2018 van de Gemeente Zoetermeer en begeleidden we Musical- en popkoor Delft tijdens hun tweejaarlijkse voorstellingen in theater de Veste.
Met jongerenkoor Alive! heb ik de eer gehad om te mogen spelen op de eerste landelijke herdenking van de vliegramp MH17.
Ook heb ik onder andere met allround coverband MPAC, Frank Zappa tribute band ‘FiftyII50’ en discocoverband Mute gespeeld.